Bølgene og Norsk fyrforening samarbeider

Bølgene og Norsk fyrforening samarbeider

Bølgene har gleden av å kunngjøre et spennende samarbeid med Norsk fyrforening. Som en del av dette partnerskapet har de to organisasjonene utviklet en dame- og herreklokke inspirert av to av Norges ikoniske fyrtårn - Ytre Møkkalasset fyr og Søndre Katland fyr. Disse klokkene kombinerer elegant design, høykvalitets sveitsisk urverk og en unik estetikk som fanger essensen av disse historiske fyrtårnene.


Klokkene er kjent for sine karakteristiske røde og marineblå utseende. Dette fargerike temaet gjenspeiles i urskiven til Bølgene's utgave av Møkkalasset og Katland fyr, som skiller seg ut med sin kombinasjon av røde og marineblå nyanser. Denne unike fargepaletten gir klokkene et visuelt uttrykk som tar oss tilbake til fyrtårnenes maritime atmosfære.

En viktig del av disse modellene er også den sofistikert design som fletter sammen buede former og rene linjer. Dette er en hyllest til fyrtårnenes arkitektoniske skjønnhet og deres historiske betydning. Bølgene har nøye integrert disse elementene i klokkene, noe som gir dem et unikt og klassisk utseende.


Søndre_katland_fyr


Dame- og herreklokkene er utstyrt med et pålitelig sveitsisk urverk, som sikrer nøyaktighet og pålitelighet. Dette gir eierne av disse spesialutgavene en eksepsjonell opplevelse når de bærer klokkene sine. Samtidig opprettholder klokkene Bølgene's kjente standard for materialer og utførelse.


Ytre Møkkalasset fyr


Men dette samarbeidet handler ikke bare om klokker - den er også en hyllest til de majestetiske fyrtårnene som er en viktig del av Norges maritime arv. Ytre Møkkalasset fyr og Søndre Katland fyr er begge symbolske landemerker som har veiledet sjøfarende i generasjoner. Disse fyrtårnene er ikke bare vakre, men de representerer også trygghet og beskyttelse for sjøfolk og reisende.

Norsk Fyrforening er en organisasjon som arbeider for å bevare og videreføre kunnskapen om norske fyrtårn. Gjennom samarbeidet med Bølgene ønsker de å øke bevisstheten om fyrtårnenes betydning og deres historiske rolle.

Som medlem i Norsk Fyrforening får du -20% på alle Bølgene-klokker.


Se klokkene her

 

Gullklokke til damer og herrerSølvklokke dameurYtre Møkkalasset fyr-klokkeSølvklokke herre

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Journal

RSS
Bølgene klokker

En milepæl nådd

Av Daniel Karlsen

I et samfunn hvor hvert minutt teller, har Bølgene klart å skille seg ut i klokkebransjen med en blanding av design, kvalitet og miljøfordeler. Siden starten i...

Les mer
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer