Plast i havet
Daniel Karlsen og Øyvind Rødeseike Losnegard
Kjeungskjær Fyr

Det norske klokkemerket Bølgene har sitt opphav fra den lille kystbyen Haugesund i Rogaland. Med en felles skapertrang, lidenskap for lekre urverk, design og engasjement for livet i havet, startet gründerne Øyvind Rødeseike Losnegard og Daniel Karlsen Bølgene i 2020.

Kvalitet i hvert minutt er Bølgenes visjon, når lidenskapen forenes med skapertrangen og klokkene blir til.

Resultatet er populære dame og herreklokker i et minimalistisk design, sammensatt av deler med høy kvalitet. En Bølgene-klokke er den ultimate, klassiske «all around» klokken til fest, jobb og hverdag. Ett ur, flere stiler.

Som en hyllest til den norske kysten og livet i havet, er det inngravert et fyrtårn på baksiden av hver eneste Bølgene-klokke. Med et sterkt ønske om å bidra, donerer vi også fem prosent av overskuddet fra hver solgte klokke til veldedige organisasjoner som ivaretar maritimt miljø rundt klokkens aktuelle fyrtårn.

Overskuddet fra salget av Kjeungskjær Fyr

Mausund Feltstasjon (Eider AS) arbeider for bærekraftig utvikling i havet, og gjennom dette arbeidet bidrar de til positiv utvikling for både mennesker, dyr, natur og fremtidige generasjoner. Les mer om deres arbeid

Overskuddet fra salget av Ryvarden Fyr

Stiftelsen Kortanes ivaretar kystkultur på Haugalandet og de velkjente båtene «Johanne Karine» & «Kaia» i Haugesund. Stiftelsen Kortanes har også flotte tiltak for ungdom som ønsker arbeidserfaring. Les mer om deres arbeid

.js-drawer-open { outline: none !important; }