Vår historie

Det norske klokkemerket Bølgene har sitt opphav fra den lille kystbyen Haugesund i Rogaland. Med en felles skapertrang, lidenskap for lekre urverk og engasjement for livet i havet, startet gründerne Øyvind Rødeseike Losnegard og Daniel Karlsen Bølgene i 2020.

Kvalitet i hvert minutt er Bølgenes visjon, når lidenskapen forenes med skapertrangen og klokkene blir til.

Resultatet er tidløse dame- og herreklokker i et klassisk design, sammensatt av deler med høy kvalitet. En Bølgene-klokke er den ultimate, klassiske «all around» klokken til fest, jobb og hverdag.

Én klokke, flere stiler.

Ryvarden Fyr herreklokke i gull

Inspirasjonen bak Bølgene

Våre klokker er inspirert av kontrasten mellom fastland og hav; hvor robust materiale møter rene linjer og buede former.

Som en hyllest til den norske kysten og livet i havet, er det inngravert et fyrtårn på baksiden av hver eneste Bølgene-klokke. Med et sterkt ønske om å bidra, donerer vi også fem prosent av overskuddet fra hver solgte klokke til veldedige organisasjoner som ivaretar maritimt miljø rundt klokkens aktuelle fyrtårn.

Ryvarden Fyr

Stiftelsen Kortanes

Stiftelsen Kortanes sitt formål er å ivareta og videreutvikle arbeid innenfor den lokale kystkultur. I stiftelsens virksomhet skal det legges særlig vekt på maritim kystkultur gjennom bevaring av fartøyer og sjøhus.

Les mer om deres arbeid

Stiftelsen haugesjøen kortanes Ryvarden Fyr klokke

Kjeungskjær Fyr

Mausund feltstasjon (Eider)

Mausund Feltstasjon arbeider for bærekraftig utvikling i havet, og gjennom dette arbeidet bidrar de til positiv utvikling for både mennesker, dyr, natur og fremtidige generasjoner.

Les mer om deres arbeid

Færder fyr

Miljøstiftelsen Elv og Hav

Gjennom prosjektet Marin Omsorg møtes mennesker med ulike sosiale utfordringer og bidrar til et viktig samfunnsoppdrag – å rydde elver og hav for marint søppel.

Les mer om deres arbeid