Tommy Berntsen - Bølgene ambassadør

Bølgene Ambassadør - Tommy Berntsen

Tommy Berntsen er vår nye ambassadør og er muligens den eneste fra Lillehammer med ekte riksmål, som bor i Trondheim. 
Fra sjømanntatoveringer til egen Podcast Stabilt Ustabil og stort engasjement for livet, har vi tatt en førjulsprat med denne kjekkasen! 

Vi i Bølgene har en brennende lidenskap for havet. Våre modeller er dedikert til norskekystens perler, og vi gir 5 prosent av overskuddet tilbake til de som gjør godt for vårt kjære hav. Vi liker havet, vi liker også folk som liker havet.

 

Halla Tommy!

- Hva betyr havet for deg?

Etter å ha jobbet på havet i flere år så ser jeg på havet som en av de få plassene man kan finne roen på ting. Det er en atmosfære man ikke finner på land. 

- Hva er det viktigste for deg når du skal foreta et kjøp på nett?

Når jeg skal handle på nett så betyr presentasjon av produktet mye. Man spiser med øynene først. Layout av produktet betyr mye. 

- Hobby(er)?

Det er lite tid til noen flere hobbyer enn trening. Mesteparten av tiden min går med til jobben. Den er mer enn livsstil. 

- Hva er det beste med julen?

Det beste med julen for meg er vel å kunne være med familien samlet. Vi er geografisk spredd så julen blir et knytepunkt.

Instagram: @tommytattooing

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Journal

RSS
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer
10 ATM og 100 meter vanntetthet

ATM og Vanntetthet på klokker: Dette trenger du å vite

Av Daniel Karlsen

I denne artikkelen skal vi utforske ATM (Atmosfæriske trykkmeter) og hva det betyr for klokken din. Klokker er mer enn bare tidsmålingsinstrumenter i dagens samfunn De...

Les mer