Dina Rindsem Bølgene ambassadør - dameklokke

Bølgene ambassadør - Dina Rindsem

(Dina avbildet med Ryvarden Fyr i gull til dame)

Vi i Bølgene har en brennende lidenskap for havet. Våre modeller er dedikert til norskekystens perler, og vi gir 5 prosent av overskuddet tilbake til de som gjør godt for vårt kjære hav. Vi liker havet, vi liker også folk som liker havet. Vi har fått en ny ambassadør, hun heter Dina Rindsem og er fra Trondheim. Hun er ei veldig kul dame, som elsker og surfe, reise og ta bilder. Det vi liker aller mest av vår felles engasjement for havet! Vi har tatt en liten førjulsprat med Dina slik at flere også kan bli kjent med henne.

Hei Dina! 
- Hva betyr havet for deg? 

Havet for meg betyr utfordring. Noe så stort og så ukjent, som man alltid er omringet av og så avhengig av. Man kan utfordre seg selv i sporter som surfing og dykking, samtidig som havet utfordrer oss med sin uforutsigbarhet. Utfordring fordi vi nå, i årene som kommer, må ta mye mer ansvar, for alt det vi mennesker har gjort og fortsetter å gjøre, for havet. Vi må utfordre oss selv, tørre å søke kunnskap og tørre å handle deretter. 

- Hva er det viktigste for deg når du skal foreta et kjøp på nett?

Det viktigste for meg når jeg handler på nett er å vite at det jeg handler har minst mulig innvirkning på miljøet. Kvalitet har også stor betydning, i den grad at dersom jeg kjøper det så skal det tåle å bli brukt, mye. På denne måten slipper man et overforbruk ut av en annen verden. Derfor velger jeg også ofte de litt mindre/lokale butikkene å handle i.

- Hobby(er)?

Som noen som liker å holde seg opptatt har jeg en haug av hobbyer. Jeg er veldig glad i å være ute generelt, og liker å holde på med surfing, slalom, randonee og gå turer i fjellet. Har også en stor kjærlighet for fotografering, og bruker mye tid på det når jeg har mulighet. Ellers er jeg glad i å prøve mye nytt, så fortiden er klatring og skating nye favoritter. 

- Hva er det beste med julen?

Det aller beste med julen er å være med familie og spise en haug av god mat. De siste årene har julen også blitt en høytid der man samler gamle venner, da de fleste har flyttet ut fra hjembygda på grunn av studier. Det jeg gleder meg mest til er å pynte juletre, høre julemusikk og se snøen som faller ned utenfor vinduet.

Instagram: @Dinarindsem

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Journal

RSS
Bølgene klokker

En milepæl nådd

Av Daniel Karlsen

I et samfunn hvor hvert minutt teller, har Bølgene klart å skille seg ut i klokkebransjen med en blanding av design, kvalitet og miljøfordeler. Siden starten i...

Les mer
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer