Tommy Berntsen - Bølgene ambassadør

Bølgene Ambassadør - Tommy Berntsen

Tommy Berntsen er vår nye ambassadør og er muligens den eneste fra Lillehammer med ekte riksmål, som bor i Trondheim. 
Fra sjømanntatoveringer til egen Podcast Stabilt Ustabil og stort engasjement for livet, har vi tatt en førjulsprat med denne kjekkasen! 

Vi i Bølgene har en brennende lidenskap for havet. Våre modeller er dedikert til norskekystens perler, og vi gir 5 prosent av overskuddet tilbake til de som gjør godt for vårt kjære hav. Vi liker havet, vi liker også folk som liker havet.

 

Halla Tommy!

- Hva betyr havet for deg?

Etter å ha jobbet på havet i flere år så ser jeg på havet som en av de få plassene man kan finne roen på ting. Det er en atmosfære man ikke finner på land. 

- Hva er det viktigste for deg når du skal foreta et kjøp på nett?

Når jeg skal handle på nett så betyr presentasjon av produktet mye. Man spiser med øynene først. Layout av produktet betyr mye. 

- Hobby(er)?

Det er lite tid til noen flere hobbyer enn trening. Mesteparten av tiden min går med til jobben. Den er mer enn livsstil. 

- Hva er det beste med julen?

Det beste med julen for meg er vel å kunne være med familien samlet. Vi er geografisk spredd så julen blir et knytepunkt.

Instagram: @tommytattooing

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Legg igjen en kommentar

Journal

RSS
AM - PM og GMT (+1) klokke som viser tiden
Klokke

AM - PM og GMT (+1) - Hva betyr det?

Av Daniel Karlsen

AM og PM er to forkortelser som ofte brukes for å indikere tiden på dagen. AM står for ante meridiem, som betyr "før middag" på...

Les mer
Kjeungskjær fyr klokke

Fyrtårn i Norge: En guide til å navigere på havet

Av Øyvind Losnegard

Norge er kjent for sine fantastiske fjorder og kystlinje, spekket med fyrtårn som fungerer som håp for sjøfolk som navigerer i det røffe farvannet. Disse...

Les mer