Bølgene klokker til dame og herre

Ta den tiden du trenger

Sommeren er her, og vi håper dere nyter den friske luften, lange dager og gode stunder med familie og venner. Uansett om du skal på sommerfest, festival eller bare nyte late dager på stranden. 


Vi ønsker å takke alle våre kunder for at dere har valgt Bølgene, eller vurderer det! Vi setter stor pris på alle de hyggelige tilbakemeldingene og positiviteten rundt våre klokker.

 

For enhver smak og stil

Bølgene tilbyr et bredt utvalg både for menn og kvinner. Vi har klokker i forskjellige design og prisklasser, hos oss kan du finne den som passer din smak og stil.

 

Noen av våre mest populære klokker inkluderer:

 • Kjeungskjær Fyr: Inspirert av kontrasten mellom fastland og hav; Hvor robuste deler møter buede former og rene linjer i et klassisk design. Urskiven er grønn med et flott skjær mot lyset, som symboliserer havets alger. Kjeungskjær fyr finner du like uten for Brekstad, i innseilingen til Trondheimsfjorden.

 • Tranøy Fyr: Tranøy Fyr er monumentet i Nord-Norge, designet for å være din pålitelige følgesvenn, med et maritimt preg og kompass-bezel finner du veien uansett hvor du er. Denne modellen har et sveitsisk urverk som sikrer presisjon og japansk lumen som viser tiden selv på de mørkeste steder.

 • Ryvarden Fyr: Urskiven oppleves svart med et blåskjær i dagslys, inspirert av kontrastene i havet mot fyret like utenfor Haugesund. Den ultimate all around klokken til hverdag og fest.

 • Færder Fyr:  Er perfekt for deg som ønsker å ta med deg den maritime følelsen uansett hvor du er, enten seilas i Oslofjorden eller rundt fyret utenfor Tønsberg. Med en urkasse i gull, skinner den som solen på havet. Tidsviserne på Færder fyr-klokken er spesielt designet for å symbolisere kompassnåler i et kompass, noe som gir klokken et unikt og maritimt preg.

Alle våre klokker kommer med sveitsisk urverk og hurtiglås for å enkelte bytte mellom lenker eller skinnreimer. 

 

 

Bestill din i dag!

Vi tar sommerferie fra 7. til 17. juli, så husk å bestille i god tid hvis du skal på en sommerfest eller vil gi en unik gave. Du kan bestille på vår nettside eller besøke en av våre forhandlere i Haugesund, Trondheim eller Brekstad.

Vi ønsker dere en herlig sommer☀️


Vi benytter oss av anledningen å sette fokus på sjøvettreglene:

 

For å sikre en trygg og hyggelig opplevelse på sjøen, er det viktig å følge sjøvettreglene. Her er en liste over de viktigste reglene:

 1. Tenk sikkerhet. Kunnskap og planlegging reduserer risikoen og øker trivselen.
 2. Ta med nødvendig utstyr. Utstyret må holdes i orden og være lett tilgjengelig. Dette inkluderer redningsvester, navigasjonsutstyr, førstehjelpsutstyr og kommunikasjonsmidler.
 3. Respekter vær og farvann. Båten må bare benyttes under egnede forhold. Sjekk værmeldingen før du drar ut, og ikke legg ut på sjøen hvis det er forventet dårlig vær.
 4. Følg sjøveisreglene. Bestemmelsene om vikeplikt, hastighet og lanterneføring må overholdes. Dette er viktig for å unngå kollisjoner med andre båter.
 5. Bruk redningsvest eller flyteplagg. Det er påbudt med godkjent flyteutstyr til alle om bord i fritidsbåter under 8 meter. For større båter bør alle ha tilgang til redningsvest.
 6. Vær uthvilt og edru. Promillegrensen er 0,8 når du fører båt. Alkohol påvirker din dømmekraft og reaksjonsevne, noe som kan føre til farlige situasjoner.
 7. Vis hensyn. Sikkerhet, miljø og trivsel er et felles ansvar. Vis hensyn til andre båter, badende og dyrelivet.

← Eldre artikkel

Journal

RSS
Bølgene klokker

En milepæl nådd

Av Daniel Karlsen

I et samfunn hvor hvert minutt teller, har Bølgene klart å skille seg ut i klokkebransjen med en blanding av design, kvalitet og miljøfordeler. Siden starten i...

Les mer
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer