Bølgene klokker

En milepæl nådd

I et samfunn hvor hvert minutt teller, har Bølgene klart å skille seg ut i klokkebransjen med en blanding av design, kvalitet og miljøfordeler. Siden starten i 2021, har Bølgene ikke bare overlevd i en konkurransepreget industri, men har også tatt en posisjon i markedet ved å selge over 1000 klokker. Bølgene har raskt blitt et symbol på et brand med både stil og pålitelighet.

En lidenskap
Grunnlagt i 2021 av entusiastene Daniel Karlsen og Øyvind R. Losnegard som har lidenskap for design og havet, har Bølgene alltid hatt en klar visjon: å skape klokker som ikke bare viser tid, men som har “kvalitet i hvert minutt”. Med et fokus på maritimt miljø og design, har vi introdusert en ny æra av klokker som appellerer til den moderne forbrukeren.

 

Herreklokke i gull


Design og miljø
I hjertet av Bølgenes filosofi ligger en forpliktelse til design og miljø. Der vi har klart å produsere klokker som ikke bare er vakre å se på, men som også har en positiv innvirkning på havet og kystkulturen. Bølgene donerer 5% av overskuddet fra hver solgte klokkemodell til organisasjoner som ivaretar maritimt miljø og kystkultur. Dette har resultert i en unik produktlinje som tiltrekker seg kunder både nasjonalt og internasjonalt, som verdsetter kvalitet og etikk.


1000 klokker
Å nå milepælen av å selge 1000 klokker siden oppstarten i 2021 tas ikke for gitt for et nytt brand i denne bransjen. Dette understreker vår evne til å forstå markedets behov og tilpasse seg raskt. Gjennom effektiv bruk av digitale markedsføringsstrategier har vi klart å nå ut til et bredt publikum både nasjonalt og internasjonalt.

Med en solid grunnmur på plass og en voksende kundemasse, ser fremtiden lys ut for Bølgene. Vi planlegger å utvide vårt produktspekter ytterligere og utforske nye markeder. Med et kontinuerlig fokus på kvalitet og maritimt miljø, er Bølgene godt posisjonert til å fortsette sin vekst i klokkeindustrien i årene som kommer.

Tusen takk til alle som har bidratt til Bølgenes suksess, familie, samarbeidspartnere, kunder og ambassadører!

 

Med hjertelig hilsen
Daniel Karlsen & Øyvind R. Losnegard.

← Eldre artikkel

Journal

RSS
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer
10 ATM og 100 meter vanntetthet

ATM og Vanntetthet på klokker: Dette trenger du å vite

Av Daniel Karlsen

I denne artikkelen skal vi utforske ATM (Atmosfæriske trykkmeter) og hva det betyr for klokken din. Klokker er mer enn bare tidsmålingsinstrumenter i dagens samfunn De...

Les mer