Dameklokker og stil

Dameklokker og stil

En klokke skal ikke bare fortelle tiden for damer og kvinner, klokken er like mye en del av antrekket og stilen den skal matche oredobber og ringer. Gjerne en gullklokke, en sølvklokke og en bruksklokke. I dagens samfunn har mange satt seg mål om å begrense tiden på mobiltelefon og skjermtid, er dette utfordrende oppfordrer vi til å kjøpe en klokke! Dette hjelper på selvtilliten og redusert skjermtid.

Dameklokke bølgene klokker

De senere årene har det klassiske preget kommet mer og mer tilbake i designet kvinner ønsker. Rene linjer, ingen mikk makk, et estetisk og funksjonelt tilbehør som uttrykker deg og din stil. Bølgene har estetiske og klassiske klokker til alle, med en Bølgene-klokke har du potensielt flere stiler i en klokke, ved å enkelt bytte ut lenke eller meshreim med skinnreim i brun og svart.

Våre dameklokker gjør deg mere stilfull og trendy, samtidig som deler av overskuddet blir donert til veldedige organisasjoner som ivaretar maritimt miljø, som igjen gir deg god samvittighet ved et kjøp.

populær dameklokke

 

Les mer om forskjellen på klokker her. 

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Journal

RSS
Bølgene klokker til dame og herre

Ta den tiden du trenger

Av Daniel Karlsen

Sommeren er her, og vi håper dere nyter den friske luften, lange dager og gode stunder med familie og venner. Uansett om du skal på...

Les mer
Bølgene klokker

En milepæl nådd

Av Daniel Karlsen

I et samfunn hvor hvert minutt teller, har Bølgene klart å skille seg ut i klokkebransjen med en blanding av design, kvalitet og miljøfordeler. Siden starten i...

Les mer