Dameklokker og stil

Dameklokker og stil

En klokke skal ikke bare fortelle tiden for damer og kvinner, klokken er like mye en del av antrekket og stilen den skal matche oredobber og ringer. Gjerne en gullklokke, en sølvklokke og en bruksklokke. I dagens samfunn har mange satt seg mål om å begrense tiden på mobiltelefon og skjermtid, er dette utfordrende oppfordrer vi til å kjøpe en klokke! Dette hjelper på selvtilliten og redusert skjermtid.

Dameklokke bølgene klokker

De senere årene har det klassiske preget kommet mer og mer tilbake i designet kvinner ønsker. Rene linjer, ingen mikk makk, et estetisk og funksjonelt tilbehør som uttrykker deg og din stil. Bølgene har estetiske og klassiske klokker til alle, med en Bølgene-klokke har du potensielt flere stiler i en klokke, ved å enkelt bytte ut lenke eller meshreim med skinnreim i brun og svart.

Våre dameklokker gjør deg mere stilfull og trendy, samtidig som deler av overskuddet blir donert til veldedige organisasjoner som ivaretar maritimt miljø, som igjen gir deg god samvittighet ved et kjøp.

populær dameklokke

 

Les mer om forskjellen på klokker her. 

← Eldre artikkel Nyere artikkel →

Legg igjen en kommentar

Journal

RSS
4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

4 Grunner til at en Bølgene-klokke er den perfekte gaven

Av Daniel Karlsen

Å finne den perfekte gaven kan være en utfordrende oppgave. Men hva om vi fortalte deg at det er en gave som kombinerer stil, funksjonalitet...

Les mer
10 ATM og 100 meter vanntetthet

ATM og Vanntetthet på klokker: Dette trenger du å vite

Av Daniel Karlsen

I denne artikkelen skal vi utforske ATM (Atmosfæriske trykkmeter) og hva det betyr for klokken din. Klokker er mer enn bare tidsmålingsinstrumenter i dagens samfunn De...

Les mer